Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30472
Title: Аналіз асортименту морозива різних країн світу
Authors: Поліщук, Галина Євгеніївна
Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
Сапіга, Вікторія Ярославівна
Keywords: асортимент морозива
дієтичне харчування
харчові добавки
an assortment of ice cream
diet food
nutritional supplements
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2019
Citation: Поліщук Г. Аналіз асортименту морозива різних країн світу / Г. Поліщук, Т. Осьмак, В. Сапіга // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції: Програма та тези матеріалів VIІI Міжнародної науково-технічної конференції, 5-6 листопада 2019 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2019. – С. 285-287.
Abstract: Існує декілька тисяч національних різновидів морозива, які відрізняються надзвичайно оригінальними органолептичними характеристиками. Тому науковці і технологи у сфері виробництва морозива мають враховувати існуючий у різних країнах багатий досвід для розробки нових видів цього продукту.There are several thousand national varieties of ice cream that have remarkably original organoleptic characteristics. Therefore, scientists and technologists in the field of ice cream production should take into account the rich experience in different countries to develop new types of this product.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30472
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Thesis.pdf400.16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.