Аналіз застосування алюміній та кальційвмісних реагентів в технологічних процесах бурякоцукрового виробництва
Вантажиться...
Дата
2019
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
В статті проаналізовано застосування хімічних реагентів (гіпсу, сульфату алюмінію, коагулянту ГОАЕС) в процесі екстрагування сахарози з бурякової стружки.The article analyzes the use of chemical reagents (gypsum, aluminum sulfate, GOAES coagulant) in the process of sucrose extraction from beet chips.
Опис
Ключові слова
екстрагування, сахароза, реагент, extraction, sucrose, reagent, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
Бібліографічний опис
Аналіз застосування алюміній- та кальційвмісних реагентів в технологічних процесах бурякоцукрового виробництва / В. В.Олішевський, Л. М. Хомічак, Є. М. Бабко, О. П. Балтажи // Цукрова галузь : науково-інформаційний вісник. – Київ :Науково-практичний центр цукробурякового виробництва, 2019. – № 8 (26). – С. 7–15.