Аналіз застосування алюміній та кальційвмісних реагентів в технологічних процесах бурякоцукрового виробництва

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В статті проаналізовано застосування хімічних реагентів (гіпсу, сульфату алюмінію, коагулянту ГОАЕС) в процесі екстрагування сахарози з бурякової стружки.The article analyzes the use of chemical reagents (gypsum, aluminum sulfate, GOAES coagulant) in the process of sucrose extraction from beet chips.

Опис

Ключові слова

екстрагування, сахароза, реагент, extraction, sucrose, reagent, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

Бібліографічний опис

Аналіз застосування алюміній- та кальційвмісних реагентів в технологічних процесах бурякоцукрового виробництва / В. В.Олішевський, Л. М. Хомічак, Є. М. Бабко, О. П. Балтажи // Цукрова галузь : науково-інформаційний вісник. – Київ :Науково-практичний центр цукробурякового виробництва, 2019. – № 8 (26). – С. 7–15.

Зібрання