Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30878
Назва: Ukrainian Journal of Food Science Vol. 7. Issue 2
Автори: National University of Food Technologies
Ключові слова: харчові науки
техніка
хімія
економіка
управління
экономика
управление
пищевые науки
техника
химия
chemistry
management
food science
machinery
economy
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Ukrainian Journal of Food Science = Український науковий журнал про продукти харчування : internatinal scientific journal. Vol. 7. Issue 2 / National university of food technologies. - К. : NUFT, 2019. - 182 p.
Короткий огляд (реферат): Ukrainian Journal of Food Science publishes original research articles, short communications, review papers, news and literature reviews dealing with all aspects of the food science, technology, engeneering, nutrition, food chemistry, economics and management. Ukrainian Journal of Food Science публікує оригінальні наукові статті, короткі повідомлення, оглядові статті, новини та огляди літератури з усіх аспектів харчової науки, техніки, інженерії, харчування, хімії, економіки та управління.Ukrainian Journal of Food Science публикует оригинальные научные статьи, короткие сообщение, обзорные статьи, новости и обзоры литературы по всем аспектам пищевой науки, техники, инженерии, питание, химии, экономики и управления.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30878
Розташовується у зібраннях:Ukrainian Journal of Food Science

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ukr Jour Food Sci V 7 I 2.pdf3.45 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.