Спосіб отримання сметанного продукту (Патент на винахід № 120226)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

харчова емульсія, казеїнат натрію, емульгатор, молоковмісний продукт, сметанний продукт, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Патент 120226 UA, МПК A23C 23/00, A23L 29/10 (2016.01) Спосіб отримання сметанного продукту / Устименко І. М., Поліщук Г. Є. ; заявник Національний університет харчових технологій НУХТ. – № a 201805339 ; заявл. 15.05.2018 ; опубл. 25.10.2019 ; Бюл. № 20, 2019 р.

Зібрання