Харчові нанотехнології
Вантажиться...
Дата
2019
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Бібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій, дисертації, нормативні документи впродовж 2000-2019 рр. з актуальних питань використання нанотехнологій в харчовій промисловості.
Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою.
Опис
Ключові слова
нанотехнології, наноматеріали, нанобіотехнології, nanotechnology, nanomaterials, nanobiotechnology
Бібліографічний опис
Харчові нанотехнології : науково-допоміжний бібліографічний покажчик / упоряд. О. В. Олабоді ; Національний університет харчових технологій, Науково-технічна бібліотека. – Київ : НУХТ, 2019. – 73 с. (Серія «Тренди харчової промисловості» ; вип. 1.).