Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/31057
Title: Конкурентоспроможність кафе-кондитерської, що виготовляє продукти із використанням підсолоджувачів, на ринку послуг в Україні
Authors: Ніколенко, Надія Андріївна
Нікітіна, Тетяна Андріївна
Keywords: конкурентоспроможність
готель
підсолоджувачі
кондитерські вироби
competitiveness
hotel
sweeteners
confectionery
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2020
Citation: Ніколенко, Н. А. Конкурентоспроможність кафе-кондитерської, що виготовляє продукти із використанням підсолоджувачів, на ринку послуг в Україні / Н. А. Ніколенко, Т. А. Нікітіна // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 3. – С. 278
Abstract: Розглядається запровадження інноваційних методів та технологій у кафе-кондитерській як один із шляхів підвищення конкурентоспроможностіу сфері ресторанного бізнесу. The introduction of innovative methods and technologies in the cafe is considered as one of the ways to increase the competitiveness in the restaurant business.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/31057
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
48.pdf130.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.