Наукові праці Національного університету харчових технологій Т. 26, № 2

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У журналі публікуються статті за результатами фундаментальних теоретичних розробок і прикладних досліджень у галузі технічних та економічних наук. Рукописи статей попередньо рецензуються провідними спеціалістами відповідної галузі. Для викладачів, наукових працівників, аспірантів, докторантів і студентів вищих навчальних закладів, керівників підприємств харчової промисловості.

Опис

Ключові слова

харчові технології, автоматизація, інформаційні технології, мікробіологія, біотехнологія, економіка, соціальний розвиток, microbiology, automation, information technologies, enterprise economy, biotechnology, social development, food technology

Бібліографічний опис

Наукові праці Національного університету харчових технологій. Т. 26, № 2 / Національний університет харчових технологій. - Київ : НУХТ, 2020. - 250 с.