Використання рослинної сировини в технології вершкової молочно-білкової композиції

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Доведено доцільність використання харчової емульсії та порошку зі шпинату у складі вершкової молочно-білкової композиції, який характеризується високими органолептичними властивостями, збалансованим жирнокислотним складом та підвищеним вмістом поліненасичених жирних кислот, а також необхідними фізикохімічними показниками якості. The expediency of using food emulsion and spinach powder in the composition of creamy milk-protein composition, which is characterized by high organoleptic properties, balanced fatty acid composition and high content of polyunsaturated fatty acids, as well as the necessary physicochemical quality indicators.

Опис

Ключові слова

вершковий сир, харчова емульсія, казеїнат натрію, шпинат, порошок зі шпинату, поліфункціональний напівфабрикат, поліненасичені жирні кислоти, купажована олія, food emulsion, sodium caseinate, spinach, spinach powder, polyfunctional semi-finished product, polyunsaturated fatty acids, blended oil, cream cheese, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Використання рослинної сировини в технології вершкової молочно-білкової композиції / О. В. Нєміріч, І. М. Устименко, А. В. Гавриш, О. А. Дарюга // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 3. – С. 384.