Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/31331
Назва: Technology and factors influencing Greek-style yogurt – a Review
Автори: Lange, Ignace
Mleko, Stanislaw
Tomczynska-Mleko, Marta
Polishchuk, Galyna
Janas, Piotr
Ozimek, Lech
Ключові слова: yogurt
casein
gel
йогурт
казеїн
гель
кафедра технології молока і молочних продуктів
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Technology and factors influencing Greek-style yogurt – a Review / I. Lange, S. Mleko, M. Tomczyńska-Mleko, G. Polischuk, P. Janas, L. Ozimek // Ukrainian Food Journal. – 2020. – Volume 9. – Issue 1. – Р. 7-35.
Короткий огляд (реферат): Analytical studies of Greek-style yoghurt manufacturing methods, formation and physicochemical characteristics of acid milk gels and factors that define yogurt quality are presented. The review is based on all the most important scientific papers ever published on the subject. Different yoghurt production methods: traditional methods based on mechanical separators, methods based on membrane processes and methods based on direct recombination, give product with differences in properties. В аналітичному дослідженні розглянуто основні способи виробництва йогурту грецького, зокрема умови формування фізико-хімічних характеристик кислотних молочно-білкових згустків і показників якості готового продукту. Огляд ґрунтується на вагомих наукових публікаціях за обраним напрямом дослідження. На основі аналізу різних способів виробництва (традиційного, сепараторного, із застосуванням мембранних технологій, прямої рекомбінації) встановлено, що йогурт, виготовлений з їх застосуванням, суттєво відрізняється за показниками якості.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/31331
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
3456.pdf3.3 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.