Йогурт оздоровчого призначення

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Показано доцільність використання ягід журавлини та насіння чіа у виробництві йогурту оздоровчого призначення

Опис

Ключові слова

кафедра технології оздоровчих продуктів, йогурт, ягоди журавлини, насіння чіа, yogurt, cranberry berries, chia seeds

Бібліографічний опис

Гойко, І. Йогурт оздоровчого призначення / І. Гойко, Ю. Чемер // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції, 14-15 листопада 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 56.