Консервна промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Бібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій, дисертації, нормативні документи впродовж 1947-2019 рр. з актуальних питань розвитку консервної промисловості, стандартизації, теорії, методики та практики консервного виробництва, обладнання, охорони праці на виробництві. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою.

Опис

Ключові слова

консервування продуктів харчування, економіка консервної промисловості, мікробіологія консервування, абіоз, біоз, анабіоз, основні методи консервування, тара для консервів

Бібліографічний опис

Консервна промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід : наук.-допом. бібліогр. покажч. / [упоряд. О. В. Олабоді] ; Нац. ун-т харч. технол., Наук.-техн. б-ка. – Київ, 2020. – 265 с.

Зібрання