Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/31821
Title: Розробка технології кулінарної продукції за рекомендаціями фудпейрінгу
Authors: Огійчук, Софія Михайлівна
Нєміріч, Олександра Володимирівна
Устименко, Ігор Миколайович
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
аромат
фудпейрінг
смак
food pairing
aroma
taste
Issue Date: 2020
Citation: Огійчук, С. М. Розробка технології кулінарної продукції за рекомендаціями фудпейрінгу / С. М. Огійчук, О. В. Нєміріч, І. М. Устименко // Сучасні інноваційні технології у сфері готельно-ресторанного господарства : матеріали ІІІ Студентської наукової Інтернет-конференції, 17 червня 2020 р. – Чернівці, 2020. – С. 38-40.
Abstract: Фудпейрінг як наука набирає оберти даючи можливість розробляти нові рецептурні композиції з отриманням кулінарної продукції, яка володіє оригінальними органолептичними показниками якості. Розроблені страви за рекомендаціями фудпейрінгу дадуть змогу розширити асортиментний ряд кулінарної продукції у закладах ресторанного господарства. Food pairing as a science is gaining momentum giving the opportunity to develop new recipe compositions with the production of culinary products, which owns original organoleptic quality indicators. Developed dishes on the recommendations of food pairing will allow to expand the range of culinary products in restaurants farms.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/31821
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Development of technology of culinary products by.pdf1.38 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.