Їстівна упаковка для харчових продуктів: матеріали та технології

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Бібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій, з актуальних питань матеріалів, сировини та технології їстівних покриттів та упаковки харчових продуктів. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою.

Опис

Ключові слова

якість упаковки, їстівні плівки, пакування харчових продуктів, edible films, food packaging, packaging quality

Бібліографічний опис

Їстівна упаковка для харчових продуктів: матеріали та технології : наук.-допом. бібліогр. покажч. / [упоряд. О. В. Олабоді] ; Нац. ун-т харч. технол., Наук.-техн. б-ка. – Київ, 2020. – 35 с.

Зібрання