Обладнання харчових та переробних виробництв: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід
Вантажиться...
Дата
2020
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Бібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій, дисертації, нормативні документи впродовж 1969-2019 рр. з актуальних питань обладнання харчових та переробних виробництв. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою.
Опис
Ключові слова
обладнання харчових виробництв, обладнання переробних виробництв, стандартизація та сертифікація обладнання, обробка харчових продуктів, food processing, food production equipment, processing equipment, standardization and certification of equipment
Бібліографічний опис
Обладнання харчових та переробних виробництв: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід : наук.-допом. бібліогр. покажч. / [упоряд. О. В. Олабоді] ; Нац. ун-т харч. технол., Наук.-техн. б-ка. – Київ, 2020. – 247 с.