Склад морозива ( патент на винахід № 121694)
Вантажиться...
Дата
2020
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Винахід належить до складу морозива, що містить молочний жир, сухий знежирений
молочний залишок, овочевий наповнювач, цукор, стабілізатор, воду питну, де як овочевий
наповнювач містить пасту з буряка та броколі.
Опис
Ключові слова
морозиво, паста з буряка, паста з броколі, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Патент на винахід № 121694 UA, МПК A23G 9/04 (2006.01) Склад морозива / Поліщук Г. Є., Осьмак Т. Г., Сапіга В. Я. ; заявник Національний університет харчових технологій НУХТ. – № a 201806014 ; заявл. 30.05.2018 ; опубл. 10.07.2020 ; Бюл. № 13, 2020.