Definition of rating of samples in technology of water-alcohol infusions by profile non-linear quality criteria

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Using a mathematical model to determine rational prescription compositions based on water-alcohol infusions of vegetable raw materials for restaurant technology.Використання математичної моделі для визначення раціональних рецептурних композицій на основі водно-спиртових настоїв рослинної сировини для технології ресторанної продукції.

Опис

Ключові слова

restaurant products, water-alcohol infusions, quality assessment, rating of samples, ресторанна продукція, водно-спиртові настої, оцінка якості, рейтинг зразків, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.

Бібліографічний опис

Koretska, I. Sample rating in water-alcohol technology by profile non-linear quality criteria / I. Koretska, O. Kuzmin, T. Zinchenko // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. – 2020. – Т. 3, № 1. – С. 12–24. DOI: https://doi.org/10.31866/2616-7468.3.1.2020).

Зібрання