Аналіз сучасного обіднього раціону харчування молоді
Вантажиться...
Файли
Дата
2018
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Проведено аналіз харчування студентскої молоді. Встановлено методи корегування добового раціону шляхом введення необхідних додаткових страв.
Опис
Ключові слова
добовий раціон, забезпечення нутрієнтами, daily diet, обід, lunch, the provision of nutrients, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Лисенко, Д. В. Аналіз сучасного обіднього раціону харчування молоді / Д. В. Лисенко, О. М. Буглак, І. Л. Корецька // SCIENCE, RESEARCH, DEVELOPMENT. Technics and technology : материалы конференции, 29-30 июня. 2018 г. – Баку : 2018. – № 6. – С.47–51.