Шляхи підвищення біологічної цінності зефіру

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Запропоновано новий продукт зефір «Смарагд» з додаванням гомогенізованої пасти з щавнату. Аналіз фізико-хімічних показників свідчить про кращу сбалансованость продукту з амінокислотним складом та значний вміст харчових волокон.

Опис

Ключові слова

збивний кондитерський виріб, зефір, щавнат, хімічний аналіз, whipped confectionery, marshmallow, schannat, chemical analysis, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Юрченко, Д. Ю. Шляхи підвищення біологічної цінності зефіру / Д. Ю. Юрченко, І. Л. Корецька // Інновації та закономірності розвитку харчових технологій: теоретичні та прикладні аспекти : науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих вчених з міжнародною участю, 28-29 березня 2019 р., м. Київ. – Київ : ККІБП, 2019. - С. 86.