Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/32315
Title: Визначення рейтингу нових виробів (рекомендації до оцінювання нового харчового продукту)
Authors: Корецька, Ірина Львівна
Кузьмін, Володимир Володимирович
Польовик, Володимир Вікторович
Кравчук, Надія Миколаївна
Нєміріч, Олександра Володимирівна
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
інноваційна діяльність
ресторанна діяльність
показники якості
innovative activity
restaurant activity
quality indicators
Issue Date: 2020
Citation: А. с. 96904 UA. Визначення рейтингу нових виробів (рекомендації до оцінювання нового харчового продукту) / І. Л. Корецька, О. В. Кузьмін, В. В. Польовик, Н. М. Кравчук, О. В. Нєміріч // Авторське право і суміжні права. – 2020. – опубл. 26.03.2020, Бюл. № 58. –14 с.
Abstract: Твір призначений для визначення рейтингу нових виробів (на прикладі рекомендацій до оцінювання нового харчового продукту). При проведенні конкурсу, як приклад - фахового, кулінарного, дегустаційного оцінювання інноваційних робіт студентів тощо, зазвичай оцінювання нових виробів конкурсу комісія починає з визначення зовнішніх органолептичних показників виробів.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/32315
Appears in Collections:Авторські свідоцтва

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
20 Розрахунок рейтингу зразків.pdf619.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.