Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/32315
Title: | Визначення рейтингу нових виробів (рекомендації до оцінювання нового харчового продукту) |
Authors: | Корецька, Ірина Львівна Кузьмін, Володимир Володимирович Польовик, Володимир Вікторович Кравчук, Надія Миколаївна Нєміріч, Олександра Володимирівна |
Keywords: | кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції інноваційна діяльність ресторанна діяльність показники якості innovative activity restaurant activity quality indicators |
Issue Date: | 2020 |
Citation: | А. с. 96904 UA. Визначення рейтингу нових виробів (рекомендації до оцінювання нового харчового продукту) / І. Л. Корецька, О. В. Кузьмін, В. В. Польовик, Н. М. Кравчук, О. В. Нєміріч // Авторське право і суміжні права. – 2020. – опубл. 26.03.2020, Бюл. № 58. –14 с. |
Abstract: | Твір призначений для визначення рейтингу нових виробів (на прикладі рекомендацій до оцінювання нового харчового продукту). При проведенні конкурсу, як приклад - фахового, кулінарного, дегустаційного оцінювання інноваційних робіт студентів тощо, зазвичай оцінювання нових виробів конкурсу комісія починає з визначення зовнішніх органолептичних показників виробів. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/32315 |
Appears in Collections: | Авторські свідоцтва |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
20 Розрахунок рейтингу зразків.pdf | 619.94 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.