Перспективи використання послуги «from farm to table» в закладах ресторанного господарства

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

ресторанне господарство, restaurant business, екологічно чиста продукція, environmentally friendly products, теплиці, greenhouses, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Михайленко, В. М. Перспективи використання послуги «from farm to table» в закладах ресторанного господарства / В. М. Михайленко, Н. І. Джиджора // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали VIII Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 19-20 березня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 122.