Актуальність використання соргового борошна при виробництві італійського традиційного хлібобулочного виробу «Чіабата»

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

ресторанне господарство, restaurant business, хлібобулочні вироби, baked goods, борошно сорго, sorghum flour, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Нєміріч, О. В. Актуальність використання соргового борошна при виробництві італійського традиційного хлібобулочного виробу «Чіабата» / О. В. Нєміріч, В. М. Михайленко, Є. Брага // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – Ч. 3. – С. 362.