Перспективи виробництва кисломолочного напою, збагаченого вишневим та грушевим пюре

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020-11

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Обгрунтовано використання пюре із вишні та груші у виробництві кисломолочного напою. The use of cherry and pear puree in the production of sour milk drink is substantiated

Опис

Ключові слова

пюре, напій, вишня, груша, рuree, drink, cherry, pear, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Гоцуляк В. Я. Перспективи виробництва кисломолочного напою, збагаченого вишневим та грушевим пюре / В. Я. Гоцуляк, І. Ю. Гойко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 19-20 листопада 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 31–32.