Перспективи використання морквяно-гарбузового пюре у виробництві йогурту
Вантажиться...
Дата
2020-11
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Показано перспективність використання морквяно-гарбузового пюре у якості збагачувача йогурту, що дозволяє розширити асортимент кисломолочних напоїв оздоровчого призначення. The prospects of using carrot-pumpkin puree as a yogurt enricher are shown, which allows to expand the range of sour milk drinks for health purposes.
Опис
Ключові слова
пюре, морква, гарбуз, йогурт, carrots, pumpkin, рuree, yogurt, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Гойко, І. Ю. Перспективи використання морквяно-гарбузового пюре у виробництві йогурту / І. Ю. Гойко, В. Охріменко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 19-20 листопада 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 72–73.