Оцінка вмісту вимороженої води в продукції м’ясо-молочної промисловості
Вантажиться...
Дата
2015
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
На підставі оброблення найбільш достовірних експериментальних даних у статті запропоновано просту, але досить точну формулу для оцінювання вмісту вимороженої води в продукті лише за температурою продукту. Наведено приклади визначення ю для декількох видів м ’ясопродуктів і сиру.
Опис
Ключові слова
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв, кафедра теплоенергетики та холодильної техніки, м ’ясо, сир, температура, заморожування, meat, cheese, temperature, freezing, частка вимороженої води, the proportion of frozen water
Бібліографічний опис
Сінат-Радченко, Д. Є. Оцінка вмісту вимороженої води в продукції м’ясо-молочної промисловості / Д. Є. Сінат-Радченко, М. М. Масліков, М. О. Масліков // Наукові праці НУХТ. – 2015. – Т. 21, № 5. – С. 206–210.