Апроксимація якісних показників екстрактів із бурштину

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Отримані результати можна використовувати при визначенні показників спиртових екстрактів з бурштину в межах лабораторних досліджень або в технологічному процесі отримання таких екстрактів. The obtained results can be used in determining the performance of alcoholic extracts of amber in laboratory studies or in the technological process of obtaining such extracts.

Опис

Ключові слова

бурштин, якісні показники, екстракт бурштину, екстракт, апроксимація, кореляція, amber, qualitative indicators, amber extract, extract, approximation, correlation, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Чорний, В. М. Апроксимація якісних показників екстрактів із бурштину / В. М. Чорний, Т. Г. Мисюра, Н. В. Попова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 2. – С. 97.