Колір – один із основних показників якості рожевих столових вин

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Представлені результати досліджень впливу технології рожевих столових вин на отримання оптимальних характеристик якості кольору.
The results of investigations impact of technology for optimal description color’s quality of pink table wines.

Опис

Ключові слова

рожеві столові вина, колір, оптичні характеристики, фенольні речовини, pink table wine, color, optical performance, phenolic substances, oxidation-reduction characteristics, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Тенетка, А. І. Колір – один із основних показників якості рожевих столових вин / А. І. Тенетка, М. В. Білько, В. В. Ларін // Збірник наукових праць НІВіВ «Магарач». Виноградарство и виноделие. – 201. - Т. XLI, Ч. 2. – С. 95-97.

Зібрання