Дослідження впливу синтетичних барвників на пружність пісочного тіста

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В роботі наведено результати експериментальних досліджень при моделюванні впливу барвників на пружність тістової маси пісочного тіста.

Опис

Ключові слова

барвники, пісочне тісто, пружність, dyes, shortcrust pastry, elasticity, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Дейниченко, Л. Г. Дослідження впливу синтетичних барвників на пружність пісочного тіста / Л. Г. Дейниченко, Т. О. Роман // Якість і безпечність харчової продукції і сировини – проблеми сьогодення : матеріали Міжнародної конференції, 25 вересня 2020 р. – Львів : Видавництво «Растр-7», 2020. − С. 83–84.