Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/36804
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКузьмик, Ульяна Геннадіївна-
dc.contributor.authorБасс, Оксана Олександрівна-
dc.contributor.authorЮщенко (Гончар), Наталія Михайлівна-
dc.contributor.authorМахмудов, Артур Мамедович-
dc.contributor.authorМиколів, Іван Михайлович-
dc.date.accessioned2021-12-10T14:04:37Z-
dc.date.available2021-12-10T14:04:37Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationРесурсозберігаючі технології виробництва кисломолочних десертів / У. Г. Кузьмик, О. О. Басс, Н. М. Ющенко, А. М. Махмудов, І. М. Миколів // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів ІХ-ї Міжнародної науково-технічної конференції, 09-10листопада 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 147–148.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/36804-
dc.description.abstractПри виборі способу виробництва харчового продукту необхідно передбачити запровадження ресурсозберігаючих технологій, отримання продукту високої якості, розроблення інноваційних продуктів з використанням сировини рослинного та тваринного походження, зниження виробничих витрат. Тому метою роботи є дослідження процесу тривалості сквашування молочної суміші для удосконалення технології кисломолочних десертів.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectкисломолочні продуктиuk_UA
dc.subjectферментаціяuk_UA
dc.subjectсухі порошкиuk_UA
dc.subjectкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїuk_UA
dc.subjectкафедра технології молока і молочних продуктівuk_UA
dc.subjectкафедра технологічного обладнання та комп'ютерних технологій проектуванняuk_UA
dc.subjectdry powdersuk_UA
dc.subjectfermentationuk_UA
dc.subjectsour milk productsuk_UA
dc.titleРесурсозберігаючі технології виробництва кисломолочних десертівuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kuzmyk_2.pdf507.6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.