Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/36813
Title: Розвиток м'ясного птахівництва як галузі тваринництва
Authors: Москалюк, Оксана Євгеніївна
Гащук, Олександра Ізидорівна
Гуралевич, Анна Ярославівна
Keywords: птиця
харчова цінність
м’ясопродукти
bird
nutritional value
meat products
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2021
Citation: Москалюк, О. Є. Розвиток м'ясного птахівництва як галузі тваринництва / О. Є. Москалюк, О. І. Гащук, А. Я. Гуралевич // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі («Реалії та перспективи м’ясопереробки») : програма та тези матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції, 15 вересня 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 73.
Abstract: По Україні спостерігається стрімкий розвиток галузі птахівництва, відмічено тенденцію до збільшення поголів'я птиці, обсягів виробництва м'яса птиці та виробництво яєць. Це зумовлене, насамперед, зростанням попиту з боку населення та підприємств харчової промисловості. У зв’язку з подорожчанням основних видів продукції тваринництва (свинини, яловичини), перехід населення на більш дешеві її види є цілком закономірним (курятину, індичатину, гусятину тощо), що й зумовлює розвиток галузі птахівництва в ринкових умовах та її подальше зростання. In Ukraine, there is a rapid development of the poultry industry, there is a tendency to increase poultry, poultry production and egg production. This is primarily due to the growing demand from the population and the food industry. Due to the rising cost of basic livestock products (pork, beef), the transition of the population to cheaper types is quite natural (chicken, turkey, goose, etc.), which determines the development of poultry in market conditions and its further growth.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/36813
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
15.09.21 c.73.pdf856.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.