Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/36815
Title: Розроблення рецептури м’ясного паштету для спеціального харчування
Authors: Гащук, Олександра Ізидорівна
Москалюк, Оксана Євгеніївна
Головачко, Валерій Михайлович
Keywords: м’ясо птиці
волоські горіхи
гарбузовий сік
poultry
walnuts
pumpkin juice
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2021
Citation: Гащук, О. І. Розроблення рецептури м’ясного паштету для спеціального харчування / О. І. Гащук, О. Є. Москалюк, В. М. Головачко // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів ІХ Міжнародної науково-технічної конференції, 09–10 листопада 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 204.
Abstract: З метою отримання м'ясних продуктів, що відповідають фізіологічним нормам харчування науковці рекомендують здійснювати збагачення їх функціональними інгредієнтами рослинного походження, які забезпечать надходження ессенціальних нутрієнтів. Метою наукової роботи є розробка рецептури комбінованого м'ясного паштету для спеціального харчування з використанням сировини тваринного і рослинного походження, що володіє дієтичними властивостями. In order to obtain meat products that meet the physiological norms of nutrition, scientists recommend to enrich them with functional ingredients of plant origin, which will ensure the supply of essential nutrients. The aim of the scientific work is to develop a recipe for combined meat pate for special nutrition using raw materials of animal and vegetable origin, which has dietary properties.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/36815
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
9-10.11.21 c.204.pdf704.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.