Комплексна та якісна оцінка раціонів харчування у закладах ресторанного господарства
Вантажиться...
Файли
Дата
2019
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Проведено дослідження якості раціонів харчування в закладах ресторанного господарства.
Опис
Ключові слова
кваліметрія, якість, харчування, qualimetry, quality, diet, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Комплексна та якісна оцінка раціонів харчування у закладах ресторанного господарства / О. В. Кузьмін, Н. М. Кравчук, Н. І. Шиш, С. Р. Решетник, П. М. Гаврильченко, А. В. Романюта // Інтернаука. – 2019. – № 10 (72). – С. 39–49.