Комплексна та якісна оцінка раціонів харчування у закладах ресторанного господарства

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проведено дослідження якості раціонів харчування в закладах ресторанного господарства.

Опис

Ключові слова

кваліметрія, якість, харчування, qualimetry, quality, diet, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Комплексна та якісна оцінка раціонів харчування у закладах ресторанного господарства / О. В. Кузьмін, Н. М. Кравчук, Н. І. Шиш, С. Р. Решетник, П. М. Гаврильченко, А. В. Романюта // Інтернаука. – 2019. – № 10 (72). – С. 39–49.

Зібрання