Спосіб отримання борошняних кулінарних виробів із швидкозаморожених напівфабрикатів (Патент на корисну модель № 75311)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис до патенту на корисну модель. Description to useful model patent.

Опис

Ключові слова

борошняні кулінарні вироби, flour culinary products, швидкозаморожені напівфабрикати, соняшниковий лецитин, quick-frozen convenience foods, sunflower lecithin, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Патент № 75311 МПК A21D 8/02 (2006.01) A21D 13/08 (2006.01) Спосіб отримання борошняних кулінарних виробів із швидкозаморожених напівфабрикатів / Роглєв Й. Й., Гавриш А. В., Доценко В. Ф. - № u 2012 06208, заявл. 23.05.2012 ; опубл. 26.11.2012, Бюл.№ 22.

Зібрання