Яку воду можна пити?

Вантажиться...
Ескіз

Файли

Дата

2004

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Дієтологи рекомендують щоденно вживати 6-8 склянок питної води. Але дуже важливо, щоб вона була максимально чистою. Для тих, хто продовжує користуватися водопровідною водою, спеціалісти рекомендують відстоювати її не менше доби, пити лише кип’яченою. Бутильована вода, добута з глибин Юрського горизонту, найчистіша й природно збалансована. За визначенням міжнародних фахівців, вода вважається бутильованою, якщо вона відповідає державним стандартам. Гігієнічним вимогам, розлита в гігієнічну місткість і продається для споживання людьми. Практично в усьому світі лікувальну мінеральну воду можна купити лише в аптеці. Варто наголосити: достовірний аналіз кожного зразка води про¬водять лише за визначеними ГОСТом, сертифікованими методами контролю в акредитованій лабораторії. Некомпетентна оцінка якості води, незнання методів контролю перешкоджають активному розвитку виробництва бутильованих вод в нашій державі.
Nutritionists recommend daily use 6-8 glasses of water. But it is very important that it was as clean. For those who continue to use tap water, experts recommend defend it no less than a day, drink only boiled. Bottled water, extracted from Jurassic horizon, pure and natural balanced. By definition of international specialists, bottled water is considered if it meets state standards. Hygiene requirements, poured in hygienic capacity and sold for human consumption. Almost everywhere therapeutic mineral water can be bought only in pharmacies. It is worth noting: accurate analysis of each water sample hold only for certain GOST certified control methods in an accredited laboratory. Incompetent assessment of water quality, lack of control methods prevent active development of bottled water in our state.

Опис

Ключові слова

бутильована вода, бутилированная вода, bottled water, мінеральна вода, фільтрування, хлорування, фільтри, водоочисні елементи, фільтрувальні елементи, mineral water, filtration, chlorination, filters, purifying elements, filter elements, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, кафедра технології цукру і підготовки води

Бібліографічний опис

Прибильський, В. Л. Яку воду можна пити? / В. Л. Прибильський, В. В. Остапенко // Харчова і переробна промисловість. - 2004. - № 3. - С. 4-5.

Зібрання