Амінокислотний склад білків зерна різних сортотипів вівса

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджено амінокислотний склад нового сортотипу голозерного вівса як сировини для оздоровчих харчових продуктів. Of research amynokyslotnыy composition of the new cultivar holozernoho oats ozdorovytelnыh As raw materials for food products control.

Опис

Ключові слова

овес плівковий, екстрактивність, білкові речовини, амінокислоти, oats film, extractive, proteins, amino acids, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Мукоїд, Р. М. Амінокислотний склад білків зерна різних сортотипів вівса / Р. М. Мукоїд, Н. О. Ємельянова, А. І. Українець, І. М. Свидинюк // Харчова промисловість. – 2009. – № 8. – С. 14–16.

Зібрання