Вплив ферментативно-активного соєвого борошна та сухої пшеничної клейковини на споживчі властивості хліба з борошна «Здоров’я»
Вантажиться...
Дата
2008
Автори
Грищенко, Анна Миколаївна
Михонік, Лариса Анатоліївна
Федорова, Тетяна Олексіївна
Дробот, Віра Іванівна
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Наведено результати досліджень застосування фкрментативно-активного соєвого борошна для поліпшення хлібопекарських властивостей пшеничного борошна «Здоров’я» з суцільно змеленого зерна пшениці.
The article considers results of studies of enzyme-active soy flour to improve the baking properties of flour "Health" of whole-grain wheat.
Опис
Ключові слова
борошно з суцільнозмеленого зерна пшениці, соєве борошно, flour from whole-grain wheat, soy flour, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Грищенко, А. М. Вплив ферментативно-активного соєвого борошна та сухої пшеничної клейковини на споживчі властивості хліба з борошна «Здоров’я» / А. М. Грищенко, Л. А. Михонік, Т. О. Федорова, В. І. Дробот // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 76-а наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 21-22 квітня 2008 р. - К. - 2008. - С. 254.