Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5880
Назва: Вплив антисептика «Фітосайд» на технологічні показники дифузійного та очищеного соків
Автори: Салавор, Оксана Мирославівна
Штангеєва, Надія Іванівна
Клименко, Лариса Степанівна
Лагода, Володимир Андрійович
Ключові слова: цукрове виробництво
дифузія
мікроорганізми
«Фітосайд»
технологічні показники
дифузійний сік
очищений сік
кислотність
sugar production
diffusion
technological parameters
raw juice
purified juice
acidity
microorganisms
antiseptic
"Fitosayd"
кафедра технології цукру і підготовки води
Дата публікації: 2000
Бібліографічний опис: Салавор, О. М. Вплив антисептика «Фітосайд» на технологічні показники дифузійного та очищеного соків. / О. М. Салавор, Н. І. Штангеєва, Л. С. Клименко, В. А. Лагода // Проблеми та перспективи створення і впровадження нових ресурсо- та енергоощадних технологій, обладнання в галузях харчової і переробної промисловості : 6 міжнародна науково-технічна конференція, 19-20 жовтня 1999 р. - К. - 2000. - Ч. 1. - С. 9-10.
Короткий огляд (реферат): Приведені результати позитивного впливу антисептика «Фітосайд» на технологічні показники дифузійного та очищеного соків. Вміст молочної кислоти в дифузійному соку ,обробленому «Фітосайд» зменшився на 15,6 %, а ефект очищення соку 11 сатурації збільшився на 6 %, порівняно з соками без антисептика.
Presented the results of the positive impact of antiseptic "Fitosayd» on technological parameters of diffusion and purified juice. The content of lactic acid in the diffusion juice, processed "Fitosayd" decreased by 15.6%, while the effect of juice purification 11 saturation increased by 6% compared with the juices without antiseptic.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5880
Розташовується у зібраннях:Матеріали конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Influence.pdf80.99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.