Енергетичні ресурси матеріальних потоків у харчових технологіях

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проаналізовано можливість організованого використання енергії утворюваного в процесі бродіння СО2 для інтенсифікації масообмінних процесів та запропоновано відповідне конструктивне оформлення.

Опис

Ключові слова

газова фаза, газовая фаза, gas phase, пружна система, осмотичний тиск, масообмін, енергетичний потенціал, інтенсифікація, упругая система, осмотическое давление, массообмен, энергетический потенциал, интенсификация, elastic system, osmotic pressure, mass transfer, energy potential, intensification, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв, ‎кафедра технологічного обладнання та комп′ютерних технологій проектування‎

Бібліографічний опис

Шевченко, О. Ю. Енергетичні ресурси матеріальних потоків в харчових технологіях / О. Ю. Шевченко, І. М. Миколів, А. М. Романюк, А. О. Шевченко // Харчова промисловість. - 2011. - № 10/11. - С. 308-312.

Зібрання