Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6693
Title: | Суміш кулінарного соусу (Деклараційний патент на винахід №61337) |
Authors: | Мельник, Оксана Юріївна Ковбаса, Володимир Миколайович |
Keywords: | модифікований крохмаль реологічні властивості суміш соус харчоконцентрати кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів modification starches rheological properties mixture sauce food concentrates |
Issue Date: | 2003 |
Citation: | Пат. 61337 Україна, МПК7 7 А23L1/22. Суміш кулінарного соусу / Мельник О.Ю.; заявник і патентовласник Національний університет харчових технологій. – № 2002129968 ; заявл. 11.12.02; опубл. 17.11.03, Бюл. № 11. |
Abstract: | Деклараційний патент на винахід. Суміш кулінарного соусу, що включає модифікований крохмаль, сіль, цукор, бульйон, сухе молоко, лимонну кислоту, чорний перець, приправу у певному співвідношенні, яка відрізняється тим, що як загусник включає модифікований крохмаль у кількості 12,0 – 16,0 %. Declarative patent for an invention. Cooking sauce mixture comprising the modified starch, salt, sugar, broth, milk powder, citric acid, black pepper, seasoning in a certain ratio, which is characterized in that as a thickener comprising modified starch in an amount of 12.0 - 16.0%. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6693 |
Appears in Collections: | Патенти |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
moysks.pdf | 2.17 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.