Морозиво антидіабетичне (Деклараційний патент на корисну модель № 17430)
Вантажиться...
Дата
2006
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Морозиво антидіабетичне містить молочний жир, сухий знежирений молочний залишок, фруктозу, інтегровану стабілізаційну систему, питну воду та харчове волокно - фіброгам.
Ice cream antidiabetic contains milk fat, nonfat dry milk residue, fructose, integrated stabilization system, drinking water and polysaccharide of plant origin - inulin
Опис
Ключові слова
морозиво, ice cream, фруктоза, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, fructose, інулін, inulin, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Деклараційний патент на корисну модель № 17430, А23G9/04. Морозиво антидіабетичне / Т.А. Скорченко, Т. Г. Федченко, А.М. Дорохович.- u 2006 04274; заявл. 17.04.2006 ; опубл. 15.09.2006, Бюл. № 9.