Лактитол – цукрозамінник нового покоління: можливість та доцільність його використання у процесі виробництва борошняних кондитерських виробів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2006

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджено фізико-хімічні показники лактитолу та його вплив на клейковинний комплекс. We researched physicochemical parameters of lactitol and it’s influence on the complex of gluten.

Опис

Ключові слова

лактитол, клейковинний комплекс, якість виробів, lactitol, complex of gluten, quality of products, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Дорохович, В. В. Лактитол – цукрозамінник нового покоління: можливість та доцільність його використання у процесі виробництва борошняних кондитерських виробів / В. В. Дорохович, О. М. Яременко // Наукові дослідження – теорія та експеримент : матер. Другої міжнар. наук.-практ. конф., Полтава. – 2006. – Т. 6. – С. 31-33.