Вивчення теплофізичних характеристик бурякового жому

Вантажиться...
Ескіз

Дата

1999

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Для аналізу та побудови узагальненої кривої сушіння бурякового жому при низьких температурах використовуються теплофізичні характеристики продукту, що підлягає тепловій обробці. For analysis and generalized curve tracing with drying beet pulp at low-temperature duty used thermal characteristics of the product.

Опис

Ключові слова

жом, теплопровідність, sugar beet pulp, thermal conductivity, кафедра теплоенергетики та холодильної техніки

Бібліографічний опис

Буляндра, О. Ф. Вивчення теплофізичних характеристик бурякового жому / О. Ф. Буляндра, Л. П. Ткач, Н. В. Іващенко // Проблеми та перспективи створення і впровадження нових ресурсо- та енергоощадних технологій, обладнання в галузях харчової і переробної промисловості : VI міжнародна наук.-техн. конф., 19-21 жовт. 1999 р. – 2000. – Ч. 3. – С. 55.