05.18.12 - Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв : [83] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 83
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Інтенсифікація мембранних процесів очищення нанофільтраційного пермеату молочної сироваткиЗахаров, Володимир Володимирович; Zakharov, Vladimir
2019Багатокритеріальний синтез мехатронних функціональних модулів машин пакування харчових продуктівКривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна
2019Наукові та технічні аспекти ефективного замішування дріжджового тіста в тістомісильних машинах безперервної діїРачок, Віталій Вікторович
2019Наукове обґрунтування параметрів різання рослинної сировини та удосконалення конструкцій овочерізального обладнанняШеїна, Аліна Вікторівна
2018Наукові засади баро- та електромембранних процесів харчових технологійЗмієвський, Юрій Григорович
2018Удосконалення теорії динаміки і обладнання систем транспортування плівкових матеріалів в лініях пакування харчової продукціїПригодій, Денис Віталійович; Pryhodii, Denis
2018Удосконалення теорії розрахунків перехідних процесів в динаміці обладнання харчових виробництвХваста, Мирослав Михайлович; Hvasta, Miroslav
2018Інтенсифікація процесу сушіння культивованих грибівБурлака, Тетяна Василівна; Burlaka, Tatiana
2018Наукове обґрунтування параметрів періодичного мішування водно-борошняних сумішей та створення високоефективного обладнанняДоломакін, Юрій Юрійович
2018Оптимізація процесу подрібнення м’ясної сировини з курятини на основі комплексного показника якостіСтукальська, Наталія Миколаївна; Stukalska, Nataliya
2016Удосконалення процесу адсорбційного зневоднення етанолу та його апаратурне оформленняКорнієнко, Володимир Вікторович; Kornienko, Vladimir
2016Інтенсифікація процесу та вдосконалення обладнання для замішування дріжджового тістаКравченко, Олександр Іванович; Kravchenko, Alexander
2016Удосконалення технологій і модернізація обладнання бродильних виробництвКоваль, Ольга Володимирівна; Koval, Olga V.
2016Науково-технічні засади розвитку обладнання для групового пакування харчових продуктів на основі мехатронних модулівЯкимчук, Микола Володимирович
2016Наукове обґрунтування параметрів обладнання для пакування сипкої харчової продукції в картонні пачкиДеренівська, Анастасія Василівна
2015Дослідження мембранних методів переробки післяспиртової зернової бардиКорнієнко, Людмила Вікторівна; Kornienko, Ludmila
2015Удосконалення робочих органів бурякорізальних машин цукрового виробництваЛюлька, Олександр Миколайович; Lulka, Alexander
2015Очищення біологічних рідин молочного походження нанофільтрацією та зворотним осмосомКиричук, Іванна Ігорівна; Kirichuk, Ivanna
2015Наукове обґрунтування параметрів транспортних систем екстракторів цукробурякового виробництваПарахоня, Андрій Миколайович
2009Удосконалення процесу адсорбційного очищення яблучного соку та його купажуМатко, Світлана Василівна; Matko, Svetlana
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 83