Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 85
Issue Date | Title | Author(s) |
2021 | Науково-технічні засади застосування наноматеріалів | Олішевський, Валентин Вікторович |
2020 | Закономірності мембранного розділення дисперсних систем з урахуванням структурно-механічних параметрів фільтрувальних елементів та осаду | Пащенко, Богдан Сергійович |
2019 | Інтенсифікація мембранних процесів очищення нанофільтраційного пермеату молочної сироватки | Захаров, Володимир Володимирович |
2019 | Багатокритеріальний синтез мехатронних функціональних модулів машин пакування харчових продуктів | Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна |
2019 | Наукові та технічні аспекти ефективного замішування дріжджового тіста в тістомісильних машинах безперервної дії | Рачок, Віталій Вікторович |
2019 | Наукове обґрунтування параметрів різання рослинної сировини та удосконалення конструкцій овочерізального обладнання | Шеїна, Аліна Вікторівна |
2018 | Наукові засади баро- та електромембранних процесів харчових технологій | Змієвський, Юрій Григорович |
2018 | Удосконалення теорії динаміки і обладнання систем транспортування плівкових матеріалів в лініях пакування харчової продукції | Пригодій, Денис Віталійович |
2018 | Удосконалення теорії розрахунків перехідних процесів в динаміці обладнання харчових виробництв | Хваста, Мирослав Михайлович |
2018 | Інтенсифікація процесу сушіння культивованих грибів | Бурлака, Тетяна Василівна |
2018 | Наукове обґрунтування параметрів періодичного мішування водно-борошняних сумішей та створення високоефективного обладнання | Доломакін, Юрій Юрійович |
2018 | Оптимізація процесу подрібнення м’ясної сировини з курятини на основі комплексного показника якості | Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна |
2016 | Удосконалення процесу адсорбційного зневоднення етанолу та його апаратурне оформлення | Корнієнко, Володимир Вікторович |
2016 | Інтенсифікація процесу та вдосконалення обладнання для замішування дріжджового тіста | Кравченко, Олександр Іванович |
2016 | Удосконалення технологій і модернізація обладнання бродильних виробництв | Коваль, Ольга Володимирівна |
2016 | Науково-технічні засади розвитку обладнання для групового пакування харчових продуктів на основі мехатронних модулів | Якимчук, Микола Володимирович |
2016 | Наукове обґрунтування параметрів обладнання для пакування сипкої харчової продукції в картонні пачки | Деренівська, Анастасія Василівна |
2015 | Дослідження мембранних методів переробки післяспиртової зернової барди | Корнієнко, Людмила Вікторівна |
2015 | Удосконалення робочих органів бурякорізальних машин цукрового виробництва | Люлька, Олександр Миколайович |
2015 | Очищення біологічних рідин молочного походження нанофільтрацією та зворотним осмосом | Киричук, Іванна Ігорівна |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 85