05.18.12 - Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв : [83] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 83
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Інтенсифікація мембранних процесів очищення нанофільтраційного пермеату молочної сироваткиЗахаров, Володимир Володимирович
2019Багатокритеріальний синтез мехатронних функціональних модулів машин пакування харчових продуктівКривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна
2019Наукові та технічні аспекти ефективного замішування дріжджового тіста в тістомісильних машинах безперервної діїРачок, Віталій Вікторович
2019Наукове обґрунтування параметрів різання рослинної сировини та удосконалення конструкцій овочерізального обладнанняШеїна, Аліна Вікторівна
2018Наукові засади баро- та електромембранних процесів харчових технологійЗмієвський, Юрій Григорович
2018Удосконалення теорії динаміки і обладнання систем транспортування плівкових матеріалів в лініях пакування харчової продукціїПригодій, Денис Віталійович
2018Удосконалення теорії розрахунків перехідних процесів в динаміці обладнання харчових виробництвХваста, Мирослав Михайлович
2018Інтенсифікація процесу сушіння культивованих грибівБурлака, Тетяна Василівна
2018Наукове обґрунтування параметрів періодичного мішування водно-борошняних сумішей та створення високоефективного обладнанняДоломакін, Юрій Юрійович
2018Оптимізація процесу подрібнення м’ясної сировини з курятини на основі комплексного показника якостіСтукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
2016Удосконалення процесу адсорбційного зневоднення етанолу та його апаратурне оформленняКорнієнко, Володимир Вікторович
2016Інтенсифікація процесу та вдосконалення обладнання для замішування дріжджового тістаКравченко, Олександр Іванович
2016Удосконалення технологій і модернізація обладнання бродильних виробництвКоваль, Ольга Володимирівна
2016Науково-технічні засади розвитку обладнання для групового пакування харчових продуктів на основі мехатронних модулівЯкимчук, Микола Володимирович
2016Наукове обґрунтування параметрів обладнання для пакування сипкої харчової продукції в картонні пачкиДеренівська, Анастасія Василівна
2015Дослідження мембранних методів переробки післяспиртової зернової бардиКорнієнко, Людмила Вікторівна
2015Удосконалення робочих органів бурякорізальних машин цукрового виробництваЛюлька, Олександр Миколайович
2015Очищення біологічних рідин молочного походження нанофільтрацією та зворотним осмосомКиричук, Іванна Ігорівна
2015Наукове обґрунтування параметрів транспортних систем екстракторів цукробурякового виробництваПарахоня, Андрій Миколайович
2009Удосконалення процесу адсорбційного очищення яблучного соку та його купажуМатко, Світлана Василівна
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 83