Матеріали конференцій : [7079] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 7079
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Удосконалення технології соусів для балансу Вата-дошаНєміріч, Олександра Володимирівна; Устименко, Ігор Миколайович; Гавриш, Андрій Володимирович; Гаврильченко, Поліна Михайлівна; Дорошкевич, Роман Юрійович
2020Теоретичні аспекти технології сухих сніданків з яблук для осіб конституції КапхаДорошкевич, Роман Юрійович; Гаврильченко, Поліна Михайлівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Устименко, Ігор Миколайович; Нєміріч, Олександра Володимирівна
2020Виробництво ферментованого соку столового буряку для оздоровчого харчуванняСтеценко, Наталія Олександрівна
2020Дослідження впливу сушеної харчової продукції на якість масляної суміші впродовж зберіганняВашека, Оксана Миколаївна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Устименко, Ігор Миколайович
2020Дослідження закономірностей безелектролізного набуття водними розчинами хлориду натрію відновного електронодонорного стану шляхом електрополяризаційного відокремлення електрону від хлорид-йонуБольшак, Юрій Васильович; Маринін, Андрій Іванович; Штепа, Дмитро Вікторович; Святненко, Роман Сергійович
2020Оброблення води безреагентним електрохімічним методомБольшак, Юрій Васильович; Маринін, Андрій Іванович; Штепа, Дмитро Вікторович; Святненко, Роман Сергійович
2020Оброблення фруктозо-олігосахаридних сумішей електрогідравлічним методомМаринін, Андрій Іванович; Святненко, Роман Сергійович
2020Дослідження процесів біохімічного надання воді відновного електронодонорного стану шляхом збагачення води метаболічним воднем природної спільноти бродильних бактерій на субстратах рослинного походженняБольшак, Юрій Васильович; Маринін, Андрій Іванович; Шпак, Владислав В’ячиславович; Штепа, Денис Володимирович
2020Non-dairy functional food products enriched probiotic microorganisms as an alternative way delivery of probiotics to microorganismsStarovoitova, Svitlana
2018Етноунікальна символіка внутрішньомовних українських та англійських інтертекстуальних фразеологізмів у межах антропного коду культуриГалинська, Олена Миколаївна
2020Use of non-traditional raw materials in the technology of whipped dessertYurchenko, Daryna; Polovyk, Volodymyr; Koretska, Iryna
2020Analysis of the nonlinear criteria use for the foods quality assessmentKoretska, Iryna; Deinychenko, Liudmyla; Kravchenko, Tamara
2020Утилізація бурякового жому з отриманням біогазуБублієнко, Наталія Олександрівна
2020Утилізація гною свиноферм для отримання біогазуБублієнко, Наталія Олександрівна; Семенова, Олена Іванівна; Сулейко, Тетяна Леонідівна
2020Роль дріжджів у виробництві пиваКошова, Валентина Миколаївна; Козловська, Наталія Ярославівна; Пархоменко, Анастасія Михайлівна
2020Удосконалення технології реструктурованих шинок з тваринними білками.Жук, Вікторія Олександрівна; Артюх, Маргарита; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна
2020Безнітритні технології для виготовлення м’ясних виробівЖук, Вікторія Олександрівна; Михавко, Тамара Романівна; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна
2020Вивчення структуруючих властивостей трансглютамінази у білоквмісних системах у виробництві стейків за технологією «Sous-vide»Філоненко, Михайло Ігорович; Нікішина, Тетяна Сергіївна; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна
2019Використання трансглютамінази у виробництві реструктурованих шинкових широбів з яловичиниФілоненко, Михайло Ігорович; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна
2018The insurance's impact on food safety and food securityArych, Mykhailo
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 7079