Матеріали конференцій : [7099] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 7099
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Удосконалення технології оладок підвищеної біологічної цінностіТерещенко, Р. А.; Дорохова, Т. О.; Корецька, Ірина Львівна
2020Організація харчування студентівРибас, Є. І.; Лисенко, М. І.; Корецька, Ірина Львівна
2020Використання купажного напівфабрикату в технології холодних десертівПольовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна
2019Аналіз сучасного асортименту солодких стравЗарешнюк, Валентина Вадимівна; Корецька, Ірина Львівна
2020Використання лохини в технології збивних десертівВоробйова, Анастасія Михайлівна; Березова, Ганна Олександрівна; Польовик, Володимир Вікторович
2019Шляхи підвищення біологічної цінності зефіруЮрченко, Дарина Юріївна; Корецька, Ірина Львівна
2019Удосконалення технології східних солодощівНесен, Олександра Артурівна; Корецька, Ірина Львівна
2018Аналіз сучасного обіднього раціону харчування молодіЛисенко, Дмитро Вікторович; Буглак, Олена Миколаївна; Корецька, Ірина Львівна
2019Вивчення впливу технологічних чинників на властивості пінної структуриЗалужний, Тарас Валерійович; Плюта, В`ячеслав Вадимович; Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна
2019Дослідження впливу горохової клітковини на фізичні властивості прісного тістаДорохова, Тетяна Дмитрівна; Корецька, Ірина Львівна; Удворгелі, Лариса Іванівна
2018Шляхи покращення класичної рецептури вершкового кремуФіліпова, Альона Юріївна; Польовик, Володимир Вікторович; Юрченко, Д. А.; Корецька, Ірина Львівна
2018Низькокалорійний масляний крем з сучасними рослинними компонентамиСподенко, Олександр Володимирович; Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна
2018Перспективи використання щавнату для збагачення швидких закусокПіддубний, Руслан Богданович; Зінченко, Тетяна Володимирівна; Корецька, Ірина Львівна
2018Термостабільна начинка дієтичного призначенняКостюк, Богдан Іванович; Корецька, Ірина Львівна
2018Шляхи зниження калорійності білкового десертуКлец, Дарина Олександрівна; Кравчук, Надія Миколаївна; Польовик, Володимир Вікторович
2018Низькокалорійний масляний крем з фруктовим пюреІскандарова, Ірина Романівна; Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна
2018Масляний крем зниженої калорійностіБережна, Тетяна Олегівна; Польовик, Володимир Вікторович; Мазур, Оксана; Корецька, Ірина Львівна
2016Особливості розробки раціону харчування згідно функціональних потреб студентівПархоменко, Людмила Іванівна; Дочинець, Інга Вікторівна; Корецька, Ірина Львівна
2020Использование нетрадиционного растительного сырья в технологиях сладких блюдШамшур, Анна Григорьевна; Кравчук, Надежда Николаевна; Корецкая, Ирина Львовна; Полевик, Владимир Викторович
2020Определение оптимальной концентрации фруктового компонента в десертахКорецкая, Ирина Львовна; Зинченко, Татьяна Владимировна; Полевик, Владимир Викторович
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 7099