Матеріали конференцій : [7079] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 7079
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Удосконалення технології соусів для балансу Вата-дошаНєміріч, Олександра Володимирівна; Устименко, Ігор Миколайович; Гавриш, Андрій Володимирович; Гаврильченко, Поліна Михайлівна; Дорошкевич, Роман Юрійович
2020Теоретичні аспекти технології сухих сніданків з яблук для осіб конституції КапхаДорошкевич, Роман Юрійович; Гаврильченко, Поліна Михайлівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Устименко, Ігор Миколайович; Нєміріч, Олександра Володимирівна
2020Виробництво ферментованого соку столового буряку для оздоровчого харчуванняСтеценко, Наталія Олександрівна
2020Дослідження впливу сушеної харчової продукції на якість масляної суміші впродовж зберіганняВашека, Оксана Миколаївна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Устименко, Ігор Миколайович
2020Дослідження закономірностей безелектролізного набуття водними розчинами хлориду натрію відновного електронодонорного стану шляхом електрополяризаційного відокремлення електрону від хлорид-йонуБольшак, Юрій Васильович; Маринін, Андрій Іванович; Штепа, Дмитро Вікторович; Святненко, Роман Сергійович
2020Оброблення води безреагентним електрохімічним методомБольшак, Юрій Васильович; Маринін, Андрій Іванович; Штепа, Дмитро Вікторович; Святненко, Роман Сергійович
2020Оброблення фруктозо-олігосахаридних сумішей електрогідравлічним методомМаринін, Андрій Іванович; Святненко, Роман Сергійович
2020Дослідження процесів біохімічного надання воді відновного електронодонорного стану шляхом збагачення води метаболічним воднем природної спільноти бродильних бактерій на субстратах рослинного походженняБольшак, Юрій Васильович; Маринін, Андрій Іванович; Шпак, Владислав В’ячиславович; Штепа, Денис Володимирович
2020Non-dairy functional food products enriched probiotic microorganisms as an alternative way delivery of probiotics to microorganismsStarovoitova, Svitlana
2018Етноунікальна символіка внутрішньомовних українських та англійських інтертекстуальних фразеологізмів у межах антропного коду культуриГалинська, Олена Миколаївна
2020Use of non-traditional raw materials in the technology of whipped dessertYurchenko, Daryna; Polovyk, Volodymyr; Koretska, Iryna
2020Analysis of the nonlinear criteria use for the foods quality assessmentKoretska, Iryna; Deinychenko, Liudmyla; Kravchenko, Tamara
2020Утилізація бурякового жому з отриманням біогазуБублієнко, Наталія Олександрівна
2020Утилізація гною свиноферм для отримання біогазуБублієнко, Наталія Олександрівна; Семенова, Олена Іванівна; Сулейко, Тетяна Леонідівна
2020Роль дріжджів у виробництві пиваКошова, Валентина Миколаївна; Козловська, Наталія Ярославівна; Пархоменко, Анастасія Михайлівна
2020Удосконалення технології реструктурованих шинок з тваринними білками.Жук, Вікторія Олександрівна; Артюх, Маргарита; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна
2020Безнітритні технології для виготовлення м’ясних виробівЖук, Вікторія Олександрівна; Михавко, Тамара Романівна; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна
2020Вивчення структуруючих властивостей трансглютамінази у білоквмісних системах у виробництві стейків за технологією «Sous-vide»Філоненко, Михайло Ігорович; Нікішина, Тетяна Сергіївна; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна
2019Використання трансглютамінази у виробництві реструктурованих шинкових широбів з яловичиниФілоненко, Михайло Ігорович; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна
2018The insurance's impact on food safety and food securityArych, Mykhailo
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 7079