Статті : [11400] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 11400
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Досвід впровадження системи екологічного менеджменту на підприємства олійно-жирової галузіДраган, Олена Іванівна; Чеснік, Наталія Миколаївна
2020Формирование валеологической культуры в общественной жизниКоляденко, Светлана Ананьевна
2020Фізична реабілітація та плавання при плоскостопостіДолиніна, Мила Милківна
2020Психологическое обеспечение спортивной деятельностиДанилюк, Валерий Михайлович
2020Характиристика тактики гри у футболіСтепанюк, Вадим Володимирович
2020Характиристика тактики гри в футзаліШпичка, Тарас Олександрович
2020-04Поліпшення фізичного стану та збереження здоров'я студентів під час навчання у вузіПавлюк, Ірина Сергіївна
2020-03Розвиток гольф індустрії у Європейських країнах в сучасних умовахПавлюк, Ірина Сергіївна
2020Використання рослинної сировини для збагачення кисломолочних сирів антиоксидантної діїГойко, Ірина Юріївна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2019Research of methods and modes of drying of gluten-free pastaDubkovetskyy, Igor; Yurchak, Vera; Rak, Valentina; Burlaka, Tatiana; Kazmiryshen, Vyacheslav
2019Дослідження та оптимізація процесів виготовлення макаронних виробів функціонального призначення з використанням препаратів грибів шиїтакеЮрчак, Віра Гаврилівна; Кравчук, Діана Михайлівна; Шаркова, Надія Олексіївна; Декуша, Ганна Валеріївна
2016Effect of collagen based protein isolate "Bilkozine" on biological value of boiled sausagesUkrainets, Anatoliy; Pasichyi, Vasyl; Polumbryk, Maksim; Polumbryk(Ivanova), Manyefa
2020Науково-практичний підхід до оцінювання економічної безпеки закладу вищої освітиДраган, Олена Іванівна
2020Практичні аспекти удосконалення екологічного менеджменту на підприємствахДраган, Олена Іванівна; Бергер, Аліна Дмитрівна
2019Таксономічна оцінка рівня організації праці на підприємствах м’ясопереробної галузіДраган, Олена Іванівна
2019Методичний підхід до формування корпоративної соціальної відповідальності підприємств м’ясопереробної галузіБергер, Аліна Дмитрівна
2020Формоутворення та оцінка працездатності гвинтових передачБашта, Олександр Васильович; Носко, Павло Леонідович; Бойко, Григорій Олексійович; Герасимова, Ольга Вячеславівна; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
2020Exploring a possibility of using ultrasound in the technology of confectionery productsMyroshnyk, Yuliya; Dotsenko, Viktor; Sharan, Larisa; Tsirulnikova, Vita
2017Вплив структуроутворювачів на якість безглютенового хліба з суміші рисового та кукурудзяного борошнаДробот, Віра Іванівна; Михонік, Лариса Анатоліївна; Грищенко, Анна Миколаївна
2019Інновації як інструмент підвищення конкурентоспроможності готельного підприємства на прикладі капсульного готелю «MONOTEL SPACE»Москаленко, Дарина Максимівна; Кошшої, Олександр Степанович; Нікітіна, Тетяна Андріївна
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 11400