Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 12928
Issue Date | Title | Author(s) |
2022 | Інформаційні згортки та когнітивні фільтри як засоби приборкання планетарного цунамі | Ліщитович, Леонід Іванович; Яненко, Лариса Петрівна |
2022 | Використанням можливостей соціальних мереж в індустрії гостинності | Мирошник, Юлія Анатоліївна; Абрамова, Асьят Георгіївна; Пушка, Ольга Сергіївна |
2022 | Сучасний стан та перспективи розвитку ринку борошняних кондитерських виробів України | Крайнюченко (Форноляк), Ольга Феодосіївна; Старолєтова, Тетяна Андріївна |
2022 | Use of pumpkin seed flour in preparation of bakery products | Shevchenko, Anastasiia; Drobot, Vira; Galenko, Oleg |
2021 | Визначення раціональних параметрів процесу змішування і зволоження компонентів таблетувальних сумішей | Бовт, Максим Максимович; Чепелюк, Олена Олександрівна; Чепелюк, Олександр Миколайович |
2020 | Дослідження сорбційних властивостей активованого та модифікованого волокна для очищення сортівок | Самченко, Ірина Олександрівна; Олійник, Світлана Іванівна |
2020 | Визначення ефективності оброблення сортівки вуглецевим активованим та модифікованим матеріалом | Самченко, Ірина Олександрівна; Олійник, Світлана Іванівна |
2021 | Виникнення помутнінь у настоянках на напівфабрикатах плодово-ягідній сировині | Острик, Олександр Миколайович; Ващенко, Анна Романівна; Олійник, Світлана Іванівна |
2021 | Purification of water-alcohol mixtures by means of modified natural materials | Oliynyk, Svitlana; Tarasiuk, Lesia; Samchenko, Iryna; Kuts, Anatoly; Dulka, Olha |
2020 | Проблеми стандартизації та контролю якості лікеро-горілчаної продукції | Олійник, Світлана Іванівна; Ковальчук, Володимир Петрович; Куц, Анатолій Михайлович |
2020 | Енергоефективна технологія переробки фракції головної етилового спирту з отриманням спирту етилового ректифікованого | Міщенко, Олексій Семенович; Кизюн, Григорій Олександрович; Можаровська, Анна Анатоліївна; Олійник, Світлана Іванівна |
2022 | Современные технологии доставки пробиотических микроорганизмов | Старовойтова, Светлана Александровна |
2022 | Мистецтво комунікації контактного персоналу в аспекті інклюзивності – необхідна складова маркетингу освітніх послуг | Ткачук (Стахурська), Світлана Валеріївна; Стахурська, Світлана Антонівна; Стахурський, Валерій Олександрович |
2021 | Improving the technology of restructured ham-type products from Turkey meat and PSE pork | Shevchenko (Kishenko), Iryna; Polishchuk, Galyna; Topchiy, Oksana; Kotlyar, Eugene; Osmak (Fedchenko), Tetiana |
2022 | Особливості формування стратегічних альтернатив для підприємств м’ясопереробної галузі України | Бєлова, Тетяна Геннадіївна; Гирба, Антон Вікторович |
2022 | Застосування концепції love-маркетингу у діяльності підприємства | Бєлова, Тетяна Геннадіївна; Фільченкова, Яна Курамбаєвна |
2016 | Перспективи використання інуліновмісної сировини в профілактиці хронічних неінфекційних захворювань | Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Івчук, Надія Павлівна |
2021 | Rationale of fruit and berry raw materials choice to increase the confectionery nutritional value | Bashta (Sheremet), Alla; Ivchuk, Nadiya; Stetsenko, Natalia; Bashta, Oleksandr |
2022 | Технологічні особливості батату в солодких стравах «Самбук» | Кобелянська, Єлизавета Богданівна; Ковтун, Аліна Володимирівна; Шаран, Лариса Олександрівна; Бортнічук, Олег Вікторович |
2022 | Доцільність впровадження крафтової броварні в умовах засобу розміщення | Туліна, Олександра Євгенівна; Шаран, Лариса Олександрівна; Губеня, Вячеслав Олександрович; Бондар, Наталія Петрівна; Шаран, Андрій Васильович |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 12928