Статті : [11757] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 11757
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Спосіб кількісного визначення бурштинової кислоти в екстрактах бурштинуЧорний, Валентин Миколайович; Мисюра, Тарас Григорович; Попова, Наталія Вікторівна; Зав'ялов, Володимир Леонідович
2020Методика визначення достовірності ймовірнісно-статистичної моделі розрахунку процесу озонуванняМирончук, Валерій Григорович; Змієвський, Юрій Григорович; Захаров, Володимир Володимирович; Корнієнко, Людмила Вікторівна
2020Логічна модель періодичних процесів в утфельних вакуум-апаратах з двоетапною кристалізацієюБокоч, Іван Васильович; Трегуб, Віктор Григорович; Клименко, Олег Миколайович
2020Насіння льону як рецептурний компонент хлібобулочних виробівБондаренко, Юлія Вікторівна; Білик, Олена Анатоліївна; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Андронович, Галина Михайлівна
2020Емульгування в апаратах з регулярними перфорованими насадкамиМарценюк, Олександр Степанович
2020Концептуальний опис електротехнологічного комплексу цукрового заводуРоговик, Артем Валерійович; Ельперін, Ігор Володимирович; Заєць, Наталія Анатоліївна
2015Українська та англійська харчова традиція у дзеркалі фразеології: лінгвокультурологічний та етнокультурний аспектиГалинська, Олена Миколаївна
2020Expanding the range of drinks in the restaurant business establishments using pectinKovalchuk, Svitlana; Nakonechna (Martyniuk), Alina
2016Репрезентація мотивів субстантивного граматичного коду в англійських та українських фразеологізмахГалинська, Олена Миколаївна
2020Вплив порошку базиліку на харчову і біологічну цінність лляних чіпсівСтеценко, Наталія Олександрівна; Краєвська, Світлана Петрівна
2020Розрахункові методики ФАО/ВООЗ для оцінювання якості харчового білкаМахинько, Валерій Миколайович; Махинько, Людмила Василівна
2020Definition of rating of samples in technology of water-alcohol infusions by profile non-linear quality criteriaKoretska, Iryna; Kuzmin, Oleg; Zinchenko, Tatiana
2020Удосконалення технології супів з використанням рослинної сировиниЧижевська, Людмила; Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна
2019Використання солодких структуроутворювачів для покращення якості десертуПольовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Березова, Ганна Олександрівна; Кравчук, Надія Миколаївна
2020Кріоушкодження плодів та ягід і методи захисту клітинних структур при заморожуванніСімахіна, Галина Олександрівна
2020Біоконверсія відпрацьованої олії в мікробний екзополісахарид етаполан для природоохоронних технологійВороненко, Андрій Анатолійович; Ярош, Марина Борисівна; Пирог, Тетяна Павлівна
2020Автоматизовані технологічні комплекси: сучасні методи, задачі аналізу та синтезу. Частина 2. Приклади реалізації і проблема технологічних ризиківЛаданюк, Анатолій Петрович; Власенко, Лідія Олександрівна; Луцька, Наталія Миколаївна; Смітюх, Ярослав Володимирович; Бойко, Регіна Олегівна
2020Оцінка ліквідності та платоспроможності підприємства кондитерської промисловостіРоганова, Ганна Олександрівна; Щербакова, Каріна Володимирівна
2020Керування життєвим циклом людино-машинних інтерфейсівШишак, Альона Вячеславівна; Пупена, Олександр Миколайович
2020Реалізація проєктів Міжнародного банку реконструкції та розвитку в УкраїніМельник, А. О.; Поліщук, М. Р.; Білько, Марина Володимирівна
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 11757