М'ясо паркових оленів – перспективна сировина для інноваційних м’ясних продуктів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті наведено теоретично обґрунтовані та експериментально доведені можливості використання м’яса паркових оленів у технологій реструктурованих шинок. Розроблено 6 рецептур та встановлено оптимальне співвідношення оленини в дослідних зразках шинок, які були взяті для подальших досліджень. Наведені дані проведених органолептичних, фізико-хімічних, функціонально-технологічних, біохімічних та мікробіологічних досліджень та дані рекомендації щодо перспективності впровадження технології шинок з оленини на м'ясопереробних підприємствах України. The article presents a theoretically sound and experimentally demonstrate the possibility of using meat deer park in the Technologies restructured hams. A 6 recipes and found the optimal ratio of venison hams in the experimental samples that were taken for further studies. The data held organoleptic, physico-chemical, functional and technological, biochemical and microbiological studies and the recommendations of the perspectives of the introduction of technology in the tavern with venison meat processing enterprises of Ukraine

Опис

Ключові слова

інноваційні м'ясопродукти, паркові олені, сировина, технологія, морфологічний склад, поголів'я, шинка, амінокислотний склад, innovative meat, deer park, raw materials, technology, morphological composition, livestock, ham, amino acid composition, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Пешук, Л. В. М'ясо паркових оленів – перспективна сировина для інноваційних м’ясних продуктів / Л. В. Пешук, І. І. Штик, Т. Д. Карнадзей // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. – 2012. - № 2 (16). – С. 27-34.

Зібрання