Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8298
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПоліщук, Галина Євгеніївна-
dc.contributor.authorМартич, Віталій Володимирович-
dc.contributor.authorПерцевой, Федір Всеволодович-
dc.date.accessioned2013-06-14T06:50:31Z-
dc.date.available2013-06-14T06:50:31Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationПатент на винахід № 99398 UA, МПК (2011.01) A23G 9/00. Склад морозива молочно-пшеничного / Г. Є. Поліщук, В. В. Мартич, Ф. В. Перцевий. - а 2011 07854; заявл. 22.06.2011 ; опубл. 10.08.2012, Бюл. № 15uk_UK
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8298-
dc.description.abstractМорозиво молочно-пшеничне містить сухий знежирений молочний залишок, молочний і рослинний жир, цукор та воду, як стабілізатор та збагачувальний елемент містить зародки пшениці. Склад морозива молочно-пшеничного дає можливість отримати продукт з привабливим зовнішнім виглядом, який має оригінальні смак і аромат та підвищену біологічну цінність. A milk-wheat ice-cream comprises a dry nonfat residue, milk fat and vegetable one, sugar and water, also it comprises wheat germs as a stabilizing agent and an enriching element. The milk-wheat ice-cream composition allows obtaining a product with attractive appearance, which has an original taste and aroma and increased biological value.uk_UK
dc.language.isouk_UKuk_UK
dc.subjectморозивоuk_UK
dc.subjectice creamuk_UK
dc.subjectкафедра технології молока і молочних продуктів-
dc.titleСклад морозива молочно-пшеничного (Патент на винахід № 99398)uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vunahid.pdf213.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.