Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8298
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Поліщук, Галина Євгеніївна | - |
dc.contributor.author | Мартич, Віталій Володимирович | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Федір Всеволодович | - |
dc.date.accessioned | 2013-06-14T06:50:31Z | - |
dc.date.available | 2013-06-14T06:50:31Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Патент на винахід № 99398 UA, МПК (2011.01) A23G 9/00. Склад морозива молочно-пшеничного / Г. Є. Поліщук, В. В. Мартич, Ф. В. Перцевий. - а 2011 07854; заявл. 22.06.2011 ; опубл. 10.08.2012, Бюл. № 15 | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8298 | - |
dc.description.abstract | Морозиво молочно-пшеничне містить сухий знежирений молочний залишок, молочний і рослинний жир, цукор та воду, як стабілізатор та збагачувальний елемент містить зародки пшениці. Склад морозива молочно-пшеничного дає можливість отримати продукт з привабливим зовнішнім виглядом, який має оригінальні смак і аромат та підвищену біологічну цінність. A milk-wheat ice-cream comprises a dry nonfat residue, milk fat and vegetable one, sugar and water, also it comprises wheat germs as a stabilizing agent and an enriching element. The milk-wheat ice-cream composition allows obtaining a product with attractive appearance, which has an original taste and aroma and increased biological value. | uk_UK |
dc.language.iso | uk_UK | uk_UK |
dc.subject | морозиво | uk_UK |
dc.subject | ice cream | uk_UK |
dc.subject | кафедра технології молока і молочних продуктів | - |
dc.title | Склад морозива молочно-пшеничного (Патент на винахід № 99398) | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Appears in Collections: | Патенти |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
vunahid.pdf | 213.85 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.