Оцінка ефективності розвитку малих підприємств харчової промисловості Черкаської області

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2005

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проаналізовано ефективність розвитку малих підприємств харчової промисловості Черкаської області та запропоновано шляхи підвищення ефективності розвитку. The effectiveness of small food businesses Cherkasy region and suggests ways to improve development effectiveness.

Опис

Ключові слова

ефективність, малі підприємства, харчова промисловість, efficiency, small businesses, food industry, кафедра економіки і права

Бібліографічний опис

Тимченко, О. І. Оцінка ефективності розвитку малих підприємств харчової промисловості Черкаської області / О. І. Тимченко // Організаційно-правові та фінансово-економічні проблеми адаптації підприємств АПК до ринкових умов господарювання та шляхи їх вирішення : Всеукраїнська науково-практична конференція тези доповідей. - Київ.: НУХТ, 2005. – С. 37-38.